top of page
AdobeStock_380245159.jpeg

DESINFIOI MASKIN

Täysin biopohjaiset AirCide Regular -tuotteet desinfioivat käsiteltävän materiaalin tuhoamalla virukset ja bakteerit. AirCide Regular tuhoaa todistetusti koronavirukset. 

 

AirCide Regular -tuotteet ovat suunniteltu hengitys- ja kasvosuojaimille, erilaisille kankaille sekä kaikille muille huokoisille pinnoille, joille halutaan antimikrobinen käsittely. AirCide Regular -tuotteet mahdollistavat kertakäyttöisten maskien uudelleenkäytön desinfioivan vaikutuksen ansiosta.

SUOJAA KÄYTTÄJÄÄ

AirCide Regular -tuotteet muodostavat pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojapinnoitteen koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena erilaiset materiaalit, esimerkiksi kasvomaskit, pysyvät puhtaina pidempään.

Suojaa viruksilta ja bakteereilta

AirCide Regular -tuotteet pitävät kasvomaskit pidempään puhtaina ja mahdollistavat kertakäyttöisten maskien uudelleenkäytön.

AIRCIDE REGULAR

Kun AirCide Regular suihkutetaan maskin pinnalle, sen pitkäkestoinen suoja koronaviruksia vastaan aktivoituu välittömästi, jonka seurauksena maski pysyy puhtaana pidempään.

AirCide Regular -tuotteiden desinfioivan vaikutuksen ansiosta maskia voidaan käyttää myös uudestaan, kun se käyttökertojen välissä käsitellään AirCide Regular -tuotteella.

AirCide Regular sopii mm. seuraaviin käyttökohteisiin

  • kertakäyttöiset kasvomaskit

  • kankaiset kasvomaskit

  • hengityssuojaimet

  • kankaiset käsineet

  • erilaiset kankaiset pinnat sekä materiaalit

 

AirCide Regular tarjoaa kuparimaskin hyödyt edullisesti yhdellä suihkauksella.

Todistettu teho

AirCide:n tehoaineille on tehty tutkimuksia mm. Jyväskylän yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden laitoksella sekä akkreditoidussa Eurofins laboratoriossa Espoossa. 

AirCide on sertifioitu standardien EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 mukaan.

bottom of page