top of page
Hospital Hall

TERVEYDENHUOLTO

Täysin biologinen AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa. AirCide Clear desinfioi virukset ja bakteerit 100 prosenttisesti sekä muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskertaa. 

Soveltuvia käyttökohteita​

  • Visiirit ja suojalasit

  • WC-tilat

  • Kaikki kosketuspinnat, esimerkiksi ovenkahvat, käsikaiteet, hoitopöydät, tasot jne.

Hyväksytty
terveyden-huoltoon

Tuotteilla on  EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 -standardit, joka tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat tutkitusti hyväksytty terveydenhuollon käyttöön.

AIRCIDE CLEAR

Kirkkaille ja koville pinnoille

AirCide Clear puhdistaa ja desinfioi sekä suojaa pitkäkestoisesti. Desinfioiva suojapinnoite kestää vähintään 1000 kosketuskertaa.

AIRCIDE REGULAR

Kasvomaskeille, suodattimille ja kankaille

AirCide Regular pitää kasvomaskit pidempään puhtaina ja mahdollistaa kertakäyttöisten maskien uudelleenkäytön.

Aircide-20140101-00014 (1).jpg

HYÖDYT TERVEYDENHUOLTOON

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

 

5. AirCide on sertifioitu standardien EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 mukaan, jolloin se hyväksytty terveydenhuollon ympäristöön.

bottom of page