top of page
AdobeStock_373461432.jpeg

TEHOKAS PUHDISTUS

Täysin biopohjaiset AirCide Clear -tuotteet puhdistavat käsiteltävältä pinnalta tahrat ja liat. Tuotteita on helppo ja nopea käyttää. AirCide Clear -tuotteilla korvataan perinteiset puhdistusaineet.

VÄLITÖN DESINFIOINTI

AirCide Clear tuhoaa pinnoille tarttuneet virukset ja bakteerit 100 %:sti 2 sekunnissa. Tuotteen käyttö on nopeaa ja vaivatonta, jolloin se mahdollistaa tehokkaan desinfioinnin.

PITKÄKESTOINEN SUOJAUS

AirCide Clear muodostaa pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojapinnoitteen koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät puhtaina pidempään, jolloin jatkuvalta siivoustyöltä ja viruslingoilta vältytään. Suojapinnoitteen teho kestää vähintään 4 viikkoa tai 1000 kosketuskertaa.

Koska välitämme

Koska välitämme henkilöstön, asiakkaiden ja läheisten turvallisuudesta. AirCide Clear puhdistaa ja desinfioi sekä suojaa pitkäkestoisesti. Pitkäkestoiseen suojan desinfioiva vaikutus kestää vähintään 1000 kosketuskertaa tai 4 viikkoa.

AIRCIDE CLEAR

Aircide Clear on suunniteltu erityisesti kirkkaille ja koville pinnoille. Tuotteen käyttömahdollisuudet ovat laajat, se soveltuu esim.

 • Puhelimeen, näppäimistöön ja tietokoneen hiireen

 • visiireihin ja suojalaseihin

 • ovenkahvoihin

 • porraskaiteisiin

 • työtasoihin

 • WC-tiloihin

 • valokatkaisijoihin

 • ostoskoreihin ja -kärryihin

 • kassapisteisiin ja roiskesuojiin

 • hissin nappuloihin

 • ja muihin kosketuksissa oleviin pintoihin

Todistettu teho

AirCide:n tehoaineille on tehty tutkimuksia mm. Jyväskylän yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden laitoksella sekä akkreditoidussa Eurofins laboratoriossa Espoossa. 

AirCide on sertifioitu standardien EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 mukaan.

pexels-eberhard-grossgasteiger-1367192.j

AIRCIDE CLEAR TOIMII NÄIN

1. AirCide Clear -tuotetta suihkautetaan muutaman kerran suojattavaan pintaan ja pyyhkäistään kostealla liinalla.

2. AirCide Clear tuhoaa virukset ja bakteerit 100 %:sti 2 sekunnin kuluessa tuotteen suihkuttamisesta.

3. AirCide Clear suojapinnoite kestää vähintään 4 viikkoa ja 1000 kosketuskertaa. Tuotteen suojapinnoite ei kulu pois, vaan se peittyy kosketuksesta siirtyvän rasvan alle. 

95 ml. AirCide Clear -purkilla käsittelet 300 ovenkahvaa. 500 ml. AirCide Clear -purkilla käsittelet 1500 ovenkahvaa.

Esimerkki: Toimisto, jossa on 10 ovea. Ovenkahvojen käsittelyyn 95 ml. AirCide Clear -pakkaus riittää noin 4 kuukaudeksi, jos ovenkahvat käsiteltäisiin kerran viikossa kummaltakin puolelta ovea. 

30 henkilöä työllistävälle yritykselle sairauspoissaolot kustantavat keskimäärin 96 525 euroa vuodessa. Tämä luku ei sisällä koronavuoden aikana lisääntyneitä poissaoloja. AirCide Clear on markkinoilla olevista vaihtehdoista tehokkuuden lisäksi kustannuksiltaan paras vaihtoehto. Kun tuotteessa yhdistyy 3 vaikuttavaa tehoa, säästetään materiaali- ja työaikakustannuksia.

Näyttökuva 2021-3-2 kello 15.21.30.png
bottom of page