Kuntokeskukset

AirCide Clear -tuottelle soveltuvia käyttökohteita

  • Painot ja tangot

  • Kuntosalilaitteet

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat

  • Ja kaikkit muut kosketuksissa olevat kovat pinnat

Kuntosalit ja -keskukset ovat niitä paikkoja, joissa pinnat altistuvat koskettelulle poikkeuksellisen paljon. AirCide Clear:n käyttö on helppoa ja nopeaa. Heti suihkuttamisen ja pyyhkimisen jälkeen tuote antaa välittömän ja pitkäaikaisen suojan koronaviruksia vastaan, jolloin liikkujat voivat kuntoilla turvallisin mielin. Ympäristön puhtauden ja turvalllisuuden laiminlyönti eivät saa olla niitä tekijöitä, joiden takia liikuntasuoritus jätetään väliin.

kuntosali-compressor.jpg
aircide-.jpg

Liikuntakeskuksessa puhtaus on erityisen tärkeää ja meillä on paljon desinfioitavia pintoja. Käytämme AirCide Clear -tuotetta tasojen ja välineiden sekä vapaiden painojen ja tankojen puhdistukseen. Myös kuntosalilaitteiden muovi- ja metalliosat puhdistetaan sillä. Ovien kahvat ja esim. valokatkaisijat ovat myös turvallista puhdistaa AirCidella.

Koronavirus on muuttanut toimintapojamme. Koronaviruksen vuoksi olemme korottaneet hygieniatasoa merkittävästi. Ohjeistamme myös asiakkaitamme käyttämään puhdistus- ja desinfiointiaineita sekä puhdistamaan välineensä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen.

Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Tuote on helppo käyttää ja puhtaana pitävä kalvo on käytännöllinen ja aikaa säästävä! Aiomme käyttää sitä itse jatkossakin ja suosittelemme ehdottamasti tuotetta myös muille. Tämä on suojaavan kalvon takia todella tehokas ja säästää aikaa.

– Timo Nuutinen

COO

Erimover Oy Ab

Me Pinkkiheidillä käytämme Aircide-suihketta sovituspukuihin, myymälän ja ompelimon pinnoille sekä kangasnäytteisiin, joista asiakas valitsee mieleisensä kangasyhdistelmän kisapukuunsa ja treenivaatteisiinsa.

Sovituspuvut käsittelemme heti sovituksen jälkeen Aircide-suihkeella, joka desinfioi ja muodostaa pitkäkestoisen suojan tuhoten viruksia. Suihke on todella kätevä käyttää ja voimme lämmöllä suositella sitä kaikille. Aine sopii myös esimerkiksi luistimien puhdistamiseen, jolloin ne eivät enää haise niin paljoa hieltä.

 

Itse käytän sitä myös joogamaton sekä kuntosalilaitteiden puhdistamiseen.

 

-Heidi Parkkinen

vaatesuunnittelija ja ompelimoyrittäjä

 

Pinkkiheidi Oy