3.jpg
AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa

Kuinka luoda oikeasti turvallinen ja virusvapaa ympäristö asiakkaille ja työntekijöille? Kun asiakkaat tulee ja menee, laitteita ja painoja saisi olla desinfioimassa jatkuvasti. Jatkuva desinfiointi on kuitenkin melkoinen kuluerä yritykselle, eikä se yksinään riitä turvallisen ympäristön luomiseen. 

AirCide Clear takaa asiakkaille ja työntekijöille puhtaamman sekä turvallisemman ympäristön kustannustehokkaasti. AirCide Clear -tuote desinfioi virukset sekä bakteerit 100 prosenttisesti, mutta tämän lisäksi tuote puhdistaa tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide Clear muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää jopa 2 viikkoa, riippuen käsiteltävästä materiaalista ja pinnalle kohdistuvasta mekaanisesta kulutuksesta. 

AirCide Clear:n käyttö on helppoa ja nopeaa. Heti suihkuttamisen ja pyyhkimisen jälkeen tuote antaa välittömän sekä pitkäaikaisen suojan koronaviruksia vastaan, jolloin liikkujat voivat kuntoilla turvallisin mielin. Ympäristön puhtauden ja turvalllisuuden laiminlyönti eivät saa olla niitä tekijöitä, joiden takia liikuntasuoritus jätetään tekemättä.

Desinfioi virukset ja bakteerit

100 prosenttisesti

Tuotteilla on  EN 13624, EN 13697 ja EN 13727 

-standardit.

Puhdistava ominaisuus

Korvaa perinteiset puhdistusaineet

Suojapinnoitteen teho kestää

2 viikkoa

AirCide Clear soveltuu mm. seuraaville kosketuksissa oleville pinnoille

  • Painot tangot ja kuntosalilaitteet

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat ja käsikaiteet

  • Tasot

  • Kortinlukijat

Kun yrityksenne ottaa käyttöön AirCide-tuotteet, pääsette mukaan turvallisten asioinnin paikkoihin. Lue lisää klikkaamalla tästä. Tämän lisäksi toimitamme teille halutessanne julisteita ja tarroja, joille viestitte asiakkaille turvallisesta ympäristöstä.

5 litran AirCide Clear -kanisterilla käsittelet 3900 ovenkahvaa.

lewell.jpg
aircide-.jpg

Tehokas puhdistus

Täysin biopohjaiset AirCide Clear -tuotteet puhdistavat käsiteltävältä pinnalta tahrat ja liat. Tuotteita on helppo ja nopeaa käyttää, ja mieto haju lisää käyttömukavuutta entisestään. AirCide Clear -tuotteilla korvataan perinteiset puhdistusaineet.

Nopea desinfiointi

AirCide Clear -tuotteet tuhoavat pinnoille tarttuneet virukset ja bakteerit välittömästi suihkuttamisen jälkeen. Tuotteiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, jolloin ne mahdollistavat tehokkaan desinfioinnin.

Pitkäkestoinen suojaus

AirCide Clear -tuotteet muodostavat pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojapinnoitteen koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät puhtaina pidempään, jolloin jatkuvalta siivoustyöltä ja viruslingoilta vältytään. Suojapinnoitteen kesto riippuu siitä, millaista mekaanista kulutusta kosketuspintaan kohdistuu. AirCide-tuotteet ovat suomalainen keksintö.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Tuote on helppo käyttää ja puhtaana pitävä kalvo on käytännöllinen ja aikaa säästävä! Aiomme käyttää sitä itse jatkossakin ja suosittelemme ehdottamasti tuotetta myös muille."

– Timo Nuutinen

Kuntokeskus Erimover Oy Ab

"Tulemme käyttämään näitä tuotteita kaikissa tämän kauden liigaotteluissamme  ja suosittelemme tuotetta myös muille sisäliikuntalajeille erittäin lämpimästi."

 

- Pasi Kotilainen

Happee ry

Jo lyhyen käyttökokemuksen jälkeen olemme kokeneet tuotteen helppokäyttöiseksi, toimivaksi ja aikaa säästäväksi. Aiomme todellakin jatkaa sen käyttöä säännöllisesti.  Voimme lämpimästi suositella AirCidea yrityksiin ja kotitalouksiin!

- Henna Ruusumaa

Valmennuskeskus Lewell Oy