top of page
Heavy Weights

KUNTOKESKUKSET

Kuinka luoda oikeasti turvallinen ja virusvapaa ympäristö asiakkaille ja työntekijöille?

 

Kun asiakkaat tulee ja menee, laitteita ja painoja saisi olla desinfioimassa jatkuvasti. Jatkuva kuntosalilaitteiden desinfiointi on kuitenkin melkoinen kuluerä yritykselle, eikä se yksinään riitä turvallisen ympäristön luomiseen. 

AirCide Clear takaa asiakkaille ja työntekijöille puhtaamman sekä turvallisemman ympäristön kustannustehokkaasti. AirCide Clear desinfioi virukset sekä bakteerit 100 prosenttisesti, mutta tämän lisäksi tuote puhdistaa tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide Clear muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa tai vähintään 2000 kosketuskertaa.

Tutustu tuotteeseen

Suojaa asiakkaat ja henkilöstön

Käsittele mm. seuraavat kuntosalin kosketuspinnat AirCide Clear -tuotteella välttääksesi viruslinkoja

  • Painot, tangot ja kuntosalilaitteet

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat ja käsikaiteet

  • Tasot

  • Kortinlukijat

HYÖDYT KUNTOKESKUKSILLE

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

5. Tehostetuista hygieniatoimista viestimällä asiakasvirta kasvaa positiivisesti. Saat meiltä ilmaisen tukimateriaalin viestintää varten. 

6. Helppo ja nopea käyttää itse, et tarvitse paikalle asennuspalvelua. Liiketilaa ei tarvitse myöskään sulkea asiakkailta käsittelyn ajaksi. 

Aircide-20140101-00017 (1).jpg
bottom of page