top of page
Hotel Bedroom Entrance

HOTELLIT JA
LOMA-ASUNNOT

Kuinka rohkaista asiakkaita yöpymään? Kuinka luoda hotelliin mahdollisimman turvallinen ympäristö niin, että sekä asiakkaat että työntekijät viihtyvät?

AirCide Clear takaa asiakkaille ja työntekijöille puhtaamman sekä turvallisemman ympäristön. AirCide Clear desinfioi virukset sekä bakteerit 100 prosenttisesti, mutta tämän lisäksi tuote puhdistaa tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide Clear muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskertaa.

Suojaa ympäristön viruksilta

AirCide Clear soveltuu mm. seuraaville kosketuksissa oleville pinnoille

  • Ovenkahvat ja käsikaiteet

  • Valokatkaisijat

  • WC-tilat

  • Hissin nappulat

  • Tasot ja pöydät

HYÖDYT HOTELLILLE

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

5. Tehostetuista hygieniatoimista viestimällä asiakasvirta kasvaa positiivisesti. Saat meiltä ilmaisen tukimateriaalin viestintää varten. 

6. Helppo ja nopea käyttää itse, et tarvitse paikalle asennuspalvelua. Liiketilaa ei tarvitse myöskään sulkea asiakkailta käsittelyn ajaksi. 

Aircide-20140101-00017 (1).jpg
bottom of page