top of page
Bus Passengers

JULKINEN LIIKENNE

Julkisessa liikenteessä on päivittäin suuret asiakasvirrat, joka tarkoittaa sitä, että erilaiset virukset ja bakteerit leviävät helposti ja nopeasti. Pintojen hygieenisyydestä huolehtimalla saadaan kuitenkin eliminoitua epätoivotut mikrobit, jolloin asiakkaille ja työntekijöille saadaan mahdollistettua turvallinen ympäristö matkustaa ja työskennellä. 

 

AirCide Clear  takaa asiakkaille ja työntekijöille puhtaamman sekä turvallisemman ympäristön. AirCide Clear desinfioi virukset ja bakteerit 100 prosenttisesti sekä muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskertaa.

Tutustu tuotteeseen

Turvallisempi 
ympäristö
matkustaa

AirCide Clear  takaa asiakkaille ja työntekijöille puhtaamman sekä turvallisemman ympäristön. AirCide Clear soveltuu useille erilaisille kosketuspinnoille, kuten käsikaiteisiin, stop-nappuloihin, WC-tiloihin jne.

HYÖDYT
JULKISELLE LIIKENTEELLE

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

5. Tekee mahdottomasta mahdollista. Pintojen desinfiointi jokaisen kosketuskerran jälkeen ei olisi mahdollista, kun ihmisiä tulee ja menee joka pysäkillä.

Aircide-20140101-00017 (1).jpg
bottom of page