top of page
Hair Salon

PUHDISTAA 

AirCide Clear -tuotteen pesevä ominaisuus korvaa perinteisen pesuaineet. AirCide Clear puhdistaa tehokkaasti tahrat ja liat. 

DESINFIOI YMPÄRISTÖSI

AirCide Clear desinfioi virukset ja bakteerit 100 %:sti 2 sekunnissa. Tuotteilla on  EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 -standardit.

SUOJAA LÄHIMMÄISESI

AirCide muodostaa desinfioivan suojapinoitteen, joka tuhoaa viruksia ja bakteereita 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskerran ajan.

Suojaa henkilöstön ja asiakkaat

AirCide Clear muodostaa desinfioivan suojapinoitteen, joka tuhoaa viruksia ja bakteereita 4 viikkoa ja vähintään 1000 kosketuskerran ajan. AirCide Clear:n avulla luot puhtaamman ja turvallisemman ympäristön asioida ja työskennellä.

AIRCIDE CLEAR

Kirkkaille ja koville pinnoille

AirCide Clear puhdistaa ja desinfioi sekä suojaa pitkäkestoisesti. Desinfioiva suojapinnoite kestää vähintään 1000 kosketuskertaa.

AIRCIDE REGULAR

Kasvomaskeille, suodattimille ja kankaille

AirCide Regular pitää kasvomaskit pidempään puhtaina ja mahdollistaa kertakäyttöisten maskien uudelleenkäytön.

Säästöjä maski-
kustannuksiin

AirCide Regular mahdollistaa kertakäyttöisten maskien uudelleenkäytön. AirCide Regular -tuotteella saat kuparimaskin hyödyt edullisesti yhdellä suihkauksella.

HYÖDYT SINULLE

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

5. Tehostetuista hygieniatoimista viestimällä asiakasvirta kasvaa positiivisesti. Saat meiltä ilmaisen tukimateriaalin viestintää varten. 

6. Helppo ja nopea käyttää itse, et tarvitse paikalle asennuspalvelua. Liiketilaa ei tarvitse myöskään sulkea asiakkailta käsittelyn ajaksi. 

Aircide-20140101-00017 (1).jpg
bottom of page