"Otimme AirCide-tuotteet käyttöömme vallitsevan koronatilanteen takia. Haluamme taata katsojille, pelaajille ja työntekijöille turvallisen ympäristön, ja kuultuamme AirCide-tuotteista halusimme ne käyttöömme. AirCide-tuotteita on helppo käyttää, ne ovat riittoisia ja tuoksuttomia. Käytämme AirCide Clear tuotetta pöytiin, oviin ja ovenkahvoihin, maksupäätteisiin, katsomon kaiteisiin, tuolien selkänojiin jne. AirCide Regular meillä on käytössä tarjoilijoiden puuvillahansikkaissa. Käyttökohteet ovat siis kohdallamme laajat. Aiomme käyttää AirCide-tuotteita myös jatkossa, ja suosittelemme niiden käyttöä myös muille, jos näin onnistumme vähentämään mahdollisia koronatartuntoja."

 

- Tanja Rautanen

JYP

IMG_7786.jpg

"Happee otti AirCide-tuotteet käyttöön kotiotteluissa, koska haluamme luoda Hirviteatterin pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille entistä puhtaamman ja turvallisemman ympäristön kannustaa Happeeta monitoimitalolla. Otimme tuotteet käyttöömme edellisessä kotiottelussa TPSsää vastaan, ja puhdistimme AirCide:llä käytännössä koko monitoimitalon. Pukukopit, vessat, toimitsijoiden tilat, sisäänkäynnit sekä kahvio ja katsomo saivat kaikki AirCide Clear -käsittelyn. Huomasimme desinfioidessamme hallia, että se teki hallille myös tarpeellisen pintojen puhdistuksen. Aika paljon lähti likaa ja pölyä pois pintojen käsittelyn yhteydessä.

Koko F-liiga (salibandyliiga) sekä miehissä että naisissa seurasi esimerkkiämme ja nyt kaikissa liigan ottelutapahtumissa kotijoukkueilla on mahdollisuus puhdistaa ja desinfioida hallinsa AirCide-tuotteilla. On hienoa, että nyt koko liiga on mukana luomassa turvallisempaa ja puhtaampaa tapahtumaa kaikille.

 

Tulemme käyttämään näitä tuotteita kaikissa tämän kauden liigaotteluissamme ja suosittelemme tuotetta myös muille sisäliikuntalajeille erittäin lämpimästi."

 

- Pasi Kotilainen

Happee ry

Crazy Town on 200 yrityksen yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Päälle tulevat hyvät toimitilat.

"Crazy Town huolehtii siitä, että meillä on edelleen turvallista olla ja tehdä töitä. Tiloissamme on tehostettu siivousta, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kosketuspintoihin. Tehostus aloitettiin keväällä ja jatkuu edelleen.

 

Meillä Jyväskylässä testataan AirCide Clear -tuotetta. Tuote on todettu käytössä toimivaksi normaalin siivouksen ohella. Noudatamme THL:n ohjeita ja tehostetulla siivouksella on menty keväästä alkaen."

 

– Silja Rehunen

Crazy Town, Jyväskylä

Crazy_Town_henkilöstö_-_Silja_Rehune
aircide-.jpg

Erimover on edistyksellinen hyvinvointipalveluiden tarjoaja, jonka asiakkaina on mm. Skanska, Neste, Novartis, Kone ja MTV3

"Liikuntakeskuksessa puhtaus on erityisen tärkeää ja meillä on paljon desinfioitavia pintoja. Käytämme AirCide Clear -tuotetta tasojen ja välineiden sekä vapaiden painojen ja tankojen puhdistukseen. Myös kuntosalilaitteiden muovi- ja metalliosat puhdistetaan sillä. Ovien kahvat ja esim. valokatkaisijat ovat myös turvallista puhdistaa AirCidella.

Koronavirus on muuttanut toimintapojamme. Koronaviruksen vuoksi olemme korottaneet hygieniatasoa merkittävästi. Ohjeistamme myös asiakkaitamme käyttämään puhdistus- ja desinfiointiaineita sekä puhdistamaan välineensä huolellisesti ennen ja jälkeen harjoituksen.

Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Tuote on helppo käyttää ja puhtaana pitävä kalvo on käytännöllinen ja aikaa säästävä! Aiomme käyttää sitä itse jatkossakin ja suosittelemme ehdottamasti tuotetta myös muille. Tämä on suojaavan kalvon takia todella tehokas ja säästää aikaa."

– Timo Nuutinen

Erimover Oy Ab

Pinkkiheidi Oy on Suomen johtava voimistelijoiden kilpailupukujen valmistaja, joka ompelee lähes 1 000 räätälöityä kisapukua vuosittain.

 

"Me Pinkkiheidillä käytämme Aircide-suihketta sovituspukuihin, myymälän ja ompelimon pinnoille sekä kangasnäytteisiin, joista asiakas valitsee mieleisensä kangasyhdistelmän kisapukuunsa ja treenivaatteisiinsa.

Sovituspuvut käsittelemme heti sovituksen jälkeen Aircide-suihkeella, joka desinfioi ja muodostaa pitkäkestoisen suojan tuhoten viruksia. Suihke on todella kätevä käyttää ja voimme lämmöllä suositella sitä kaikille. Aine sopii myös esimerkiksi luistimien puhdistamiseen, jolloin ne eivät enää haise niin paljoa hieltä.

 

Itse käytän sitä myös joogamaton sekä kuntosalilaitteiden puhdistamiseen."

 

– Heidi Parkkinen

vaatesuunnittelija ja ompelimoyrittäjä

Pinkkiheidi Oy