top of page
Indoor Amusement Park

HUVIPUISTOT

Lapset sekä aikuiset kaipaavat koronasta huolimatta aktiviteetteja. Puhtaan ja turvallisen ympäristön leikkiä sekä viihtyä takaat AirCide Clear -tuotteella.

Täysin biologinen AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa. AirCide Clear desinfioi virukset ja bakteerit 100 %:sti 2 sekunnissa sekä muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskertaa.

Suojaa myös perheen pienimmät

Kohteita, jotka tulisi käistellä AirCide Clear -tuotteella, jotta viruslinkoja ei pääsisi syntymään:

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat

  • Käsikaiteet

  • Turvakaiteet

  • Kaikki kosketuksissa olevat pinnat

HYÖDYT HUVIPUISTOLLE

1. Tehokkain passiivinen pintojen virussuoja. Suojaa myös käsittelykertojen välissä.

2. Vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia. AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

3. 50% vähemmän sairauspoissaoloja. Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät

4. Pienempi kemikaalikuorma. Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

5. Tehostetuista hygieniatoimista viestimällä asiakasvirta kasvaa positiivisesti. Saat meiltä ilmaisen tukimateriaalin viestintää varten. 

6. Helppo ja nopea käyttää itse, et tarvitse paikalle asennuspalvelua. Liiketilaa ei tarvitse myöskään sulkea asiakkailta käsittelyn ajaksi. 

Aircide-20140101-00017 (1).jpg
bottom of page