top of page
Carrying Cleaning Supplies

SIIVOUSYRITYKSET

Korona-ajan siivous vaatii tehokkaampia ratkaisuja, mutta jatkuva desinfiointi sekä useiden eri aineiden kanssa läträäminen vaativat yritykseltä paljon resursseja.

 

AirCide Clear on edullisin ja tehokkain ratkaisu ammattikäyttöön ja -tarpeisiin, sillä yhdessä tuotteessa yhdistyy jopa kolmen eri tuotteen tehot. Täysin biologinen AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa.

 

AirCide Clear desinfioi virukset sekä bakteerit 100 prosenttisesti, mutta tämän lisäksi tuote puhdistaa tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide Clear muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää 8 viikkoa ja vähintään 2000 kosketuskertaa.

Tutustu tuotteeseen

Tehostaa siivousta

AirCide:n avulla siivousta tehostetaan kustannustehokkaasti. 3-in-1 tuote vähentää materiaali- ja työaikakustannuksia.

Latex%20%26%20Chill%20(IG%3A%20%40clay_e

HYÖDYT ASIAKKAALLE

1. Vähemmän työaikaa siivoukseen

AirCide Clear yhdistää 3 vaikuttavaa tehoa yhteen tuotteeseen. Siivous, desinfiointi ja pintojen suojaus tapahtuu kaikki yhtäaikaisesti.

2. 66% vähemmän erilaisia aineita

Kun AirCide Clear -tuotteessa yhdistyy 3 eri tuotetta, voidaan valikoimaa pienentää ja selkeyttää. 

3. 50 % pienempi varasto

Varastoissa seisoo yleensä valtava määrä arvokkaita, mutta pienellä käytöllä olevia tuotteita. AirCide Clear -tuotteen avulla tuotteita voidaan karsia ja säästää samalla kustannuksia.

4. 50% vähemmän sairauspoissaoloja

Keskimääräisesti työntekijä sairastaa 11pv/vuosi. Suurin osa poissaoloista johtuu virusten ja bakteerien aiheuttamista sairauslomista. Kun kosketuspinnat ovat suojattu, taudit eivät pääse leviämään ja kalliit sairauspoissaolot vähenevät. 

5. Pienempi kemikaalikuorma ja parempi turvallisuus

Siivouksesta ja puhtaanapidosta vastaavat henkilöt altistuvat jatkuvasti erilaisille synteettisille siivousaineille. AirCide Clear on täysin biologinen aine, jolloin se vähentää huomattavasti kemikaalikuormaa ja altistumista vaarallisille aineille. 

6. Lisää liikevaihtoa

Asiakkaat ovat huolissaan turvallisuudestaan ja palveluita käytetään vähemmän. Vastuullisesta toiminnasta ja ympäristön turvallisuudesta viestimällä asiakasmäärät ja liikevaihto kasvaa. Lataa ilmaiset materiaalit vastuullisuudesta viestimiseen TÄÄLTÄ!

bottom of page