Siivousyritykset

AirCide Clear -tuotteelle soveltuvia käyttökohteita

 

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat ja käsikaiteet

  • Tasot ja pöydät

  • Valokatkasijat

  • Hissin nappulat

  • Kaikki kosketuksissa olevat pinnat

AirCide Clear -tuotteen avulla pinnat säilyvät paremmin puhtaina myös siivouskertojen välissä. Tuotteen avulla siivousta tehostetaan kustannustehokkaasti, sillä ajallisesti käyttö on nopeaa. AirCide Clear on 3-in-1 tuote, samassa tuotteessa yhdistyy 3 eri vaikutusta. 

Täysin biologiset AirCide-tuotteet puhdistaa, desinfioi ja suojaa. AirCide desinfioi virukset ja bakteerit 100 prosenttisesti sekä puhdistaa liat ja tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää jopa 2 viikkoa, riippuen käsiteltävästä materiaalista ja pinnalle kohdistuvasta mekaanisesta kulutuksesta. 

 

AirCide-tuotteiden käyttö on vaivatonta, jolloin ne mahdollistavat tehokkaan ja nopeamman desinfioinnin ja puhdistuksen niin kotitalous- kuin yrityskäytössä. 

AirCide_siivous-compressor.jpg
Crazy_Town_henkilöstö_-_Silja_Rehune

Crazy Town huolehtii siitä, että meillä on edelleen turvallista olla ja tehdä töitä. Tiloissamme on tehostettu siivousta, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kosketuspintoihin. Tehostus aloitettiin keväällä ja jatkuu edelleen.

 

Meillä Jyväskylässä testataan AirCide Clear -tuotetta. Tuote on todettu käytössä toimivaksi normaalin siivouksen ohella. Noudatamme THL:n ohjeita ja tehostetulla siivouksella on menty keväästä alkaen. 

 

- Silja Rehunen

Community Manager

 

Crazy Town, Jyväskylä