Aircide-20140101-00017 (1).jpg
3-in-1. Kolme vaikutusta samassa tuotteessa.

Korona-ajan siivous vaatii tehokkaampia ratkaisuja, mutta jatkuva desinfiointi sekä useiden eri aineiden kanssa läträäminen vaativat yritykseltä paljon resursseja.

 

AirCide Clear on edullisin ja tehokkain ratkaisu ammattikäyttöön ja -tarpeisiin, sillä yhdessä tuotteessa yhdistyy jopa kolmen eri tuotteen tehot. AirCide Clear -tuotteen käyttö on vaivatonta, jolloin se mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman desinfioinnin sekä puhdistuksen. AirCide Clear -tuotteen avulla säästetään siis tarvike- ja työaikakustannuksista. 

 

Täysin biologinen AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa. AirCide Clear desinfioi virukset sekä bakteerit 100 prosenttisesti, mutta tämän lisäksi tuote puhdistaa tahrat käsiteltävältä pinnalta korvaten perinteiset puhdistusaineet. Lisäksi AirCide Clear muodostaa viruksia ja bakteereita tuhoavan suojapinnoitteen, joka kestää jopa 2 viikkoa, riippuen käsiteltävästä materiaalista ja pinnalle kohdistuvasta mekaanisesta kulutuksesta. AirCide-tuotteet ovat suomalainen keksintö.

Desinfioi virukset ja bakteerit

100 prosenttisesti

Tuotteilla on  EN 13624, EN 13697 ja EN 13727 

-standardit.

Puhdistava ominaisuus

Korvaa perinteiset puhdistusaineet

Suojapinnoitteen teho kestää

2 viikkoa

AirCide Clear -tuotteelle soveltuvia käyttökohteita ovat erilaiset kosketuspinnat, kuten

 

  • WC-tilat

  • Ovenkahvat ja käsikaiteet

  • Tasot ja pöydät

  • Valokatkasijat

  • Hissin nappulat

  • Kosketusnäytöt

AirCide Clear:n avulla pinnat säilyvät tehokkaammin puhtaina myös siivouskertojen välissä. Tuotteen avulla siivousta tehostetaan kustannustehokkaasti, sillä ajallisesti tuotteen käyttö on nopeaa. AirCide Clear on ratkaisu tehokkaaseen korona-ajan siivoukseen sekä hygienian ylläpitoon.

cb27e24c-7b7b-43cb-bdca-f2c43cad28f5.JPG
1cb547a5-1d2f-44fb-b9ad-aefda1893f63.JPG

Tehokas puhdistus

Täysin biopohjaiset AirCide Clear -tuotteet puhdistavat käsiteltävältä pinnalta tahrat ja liat. Tuotteita on helppo ja nopeaa käyttää, ja mieto haju lisää käyttömukavuutta entisestään. AirCide Clear -tuotteilla korvataan perinteiset puhdistusaineet.

Nopea desinfiointi

AirCide Clear -tuotteet tuhoavat pinnoille tarttuneet virukset ja bakteerit välittömästi suihkuttamisen jälkeen. Tuotteiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, jolloin ne mahdollistavat tehokkaan desinfioinnin.

Pitkäkestoinen suojaus

AirCide Clear -tuotteet muodostavat pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojapinnoitteen koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät puhtaina pidempään, jolloin jatkuvalta siivoustyöltä ja viruslingoilta vältytään. Suojapinnoitteen kesto riippuu siitä, millaista mekaanista kulutusta kosketuspintaan kohdistuu. 

"Tulemme käyttämään näitä tuotteita kaikissa tämän kauden liigaotteluissamme  ja suosittelemme tuotetta myös muille sisäliikuntalajeille erittäin lämpimästi."

 

- Pasi Kotilainen

Happee ry

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Tuote on helppo käyttää ja puhtaana pitävä kalvo on käytännöllinen ja aikaa säästävä! Aiomme käyttää sitä itse jatkossakin ja suosittelemme ehdottamasti tuotetta myös muille."

– Timo Nuutinen

Erimover Oy Ab

"Käytämme AirCide Clear tuotetta pöytiin, oviin ja ovenkahvoihin, maksupäätteisiin, katsomon kaiteisiin, tuolien selkänojiin jne. Aiomme käyttää AirCide-tuotteita myös jatkossa, ja suosittelemme niiden käyttöä myös muille."

 

 

- Tanja Rautanen, 

  JYP