top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Kasvomaskit, visiirit ja AirCide-tuotteet


Tiedätkö jo, kuinka nämä kaikki liittyvät toisiinsa? Kasvomaskit, visiirit ja AirCide-tuotteet antavat kaikki suojan koronaviruksia vastaan ja estävät viruksia leviämästä. Kun nämä vielä yhdistetään keskenään, saadaan aikaan erittäin tehokas suojaus koronaviruksia vastaan.


Kasvomaskit ja AirCide Regular


Kertakäyttöiset kasvomaskit


Kasvomaskeja on malliltaan ja suojausteholtaan useita erilaisia (katso tiivistelmä tästä), mutta niihin kaikkiin soveltuu AirCide Regular -tuote, joka tuhoaa maskeista virukset ja bakteerit, ja pidentää näin ollen maskien käyttöikää. Kun AirCide Regular suihkutetaan maskin ulkopinnalle, sen pitkäkestoinen suoja koronaviruksia vastaan aktivoituu välittömästi, jonka seurauksena se tuhoaa maskeista virukset sekä bakteerit, jolloin maskeja voidaan käyttää pidempään.


Kertakäyttömaski tulisi vaihtaa usein, noin tunnin välein, jolloin niitä kuluu melkoinen määrä viikossa. Kertakäyttömaskin voi käsitellä tuotteellamme 2 kertaa, eli näin voimme tuplata kertakäyttöisen maskin käyttöiän – kukkaro kiittää, luonto kiittää!Kankaiset kasvomaskit


Aktiivisesti käytössä oleva kangasmaski kuuluisi pestä/vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta maski, joka käsitellään käyttökertojen välissä AirCide Regularilla tarvitsee pestä/vaihtaa harvemmin (jos sinulla on maski aktiivisessa käytössä, pärjäät 1 kangasmaskilla/päivä).


Kertakäyttöisiä maskeja voidaan siis käyttää uudestaan ja kangasmaskeja pidempään pesujen välissä, kun ne ovat käsitelty AirCide Regular -tuotteella. Kasvomaskithan ovat myös melkoinen rasitus ympäristölle, sillä jo nyt on varoiteltu siitä, millaista tuhoa maskit tulevat tekemään esimerkiksi valtamerelle. On arvioitu, että kohta Välimeressä olisi enemmän kasvomaskeja kuin meduusoja.* Meillä kaikilla on avaimet tämän asian ratkaisuun, kun otamme maskeista täyden hyödyn irti AirCide Regular -tuotteella ja lopulta hävitämme maskit oikein – nyt meidän kaikkien vastuulla on käyttää niitä avaimia oikein.
Kuinka AirCide Regular sitten toimii ja kuinka sitä käytetään?


  1. Suihkuta maskiin noin 30cm etäisyydeltä niin, että koko suojus kostuu

  2. Anna kuivua, yleensä noin 15 minuuttia.

  3. Kun suodatin on kuivunut eikä tuoksua ole havaittavissa, voit asettaa suodattimen kasvoillesi.


Tuotteen teho perustuu ainutlaatuiseen ja 100 % biologiseen Aircide Technologyyn, joka tappaa viruksia ja bakteereja sekä estää tehokkaasti mikrobien kasvua pitkäkestoisesti. 

Aircide Regular on testattu useilla erilaisilla suodatintyypeillä ISO sertifioidussa Eurofins laboratoriossa, eikä se muuta suodattimien virtaamaa eikä suodatuskykyä ohjeen mukaisesti käytettynä. 


Kasvomaskien käyttöä suositellaan nyt THL:n ja hallituksen toimesta julkisilla paikoilla, esimerkiksi julkisessa liikenteessä.


Visiirit ja AirCide Clear


Visiirit blokkaavat puheen ja hengityksen myötä kulkeutuvat pisarat sekä estävät kasvojen koskettelun, jolloin koronavirukset eivät pääse leviämään. Visiirit ovat vähintäänkin yhtä tehokas keino virukselta suojautumiseen, kuin kasvomaskit, sillä visiirit suojaavat kasvot kokonaan, silmät mukaan lukien. Virukset ja bakteerit jäävät siis visiirin pintaan, joten sen puhtaanapito on tärkeää.**


Visiirit voidaan puhdistaa perinteisesti saippualla, mutta huomattavasti tehokkaampi ratkaisu on AirCide Clear. Kun AirCide Clear suihkutetaan visiirin pinnalle, sen pitkäkestoinen suoja koronaviruksia vastaan aktivoituu välittömästi, jonka seurauksena visiiri pysyy puhtaana pidempään. AirCide Clear tuhoaa visiiristä virukset ja bakteerit sitä mukaa, kun niitä visiirin tarttuu. Saippualla tai perinteisellä desinfiointiaineella visiirit saadaan kyllä puhtaaksi, mutta ne eivät muodosta visiirin pitkäkestoista suojaa, joten niiden hyöty on verrattain suppea – ja tänä aikana turvallisuudesta ei viitsisi hirveästi tinkiä.


Visiirejä on tällä hetkellä käytössä mm. useissa ruokakaupoissa, ravintoloissa, huoltoasemilla sekä apteekeissa. Hyvän hygieniatason ylläpito juuri näissä edellä mainituissa kohteissa on äärimmäisen tärkeää. Asiakaskunta vaihtuu tiuhaan, jolloin työntekijät ja asiakkaat altistuvat jatkuvasti viruksille ja bakteereille. On ensiarvoisen tärkeää, että asiointi on turvallista asiakkaille ja työnteko turvallista työntekijöille. Itsestä ja muista huolehtimisen jälkeen voidaan kurkata myös kolikon toiselle puolelle, sillä turvallinen ympäristö lisää asiakasvirtaa ja näin ollen kassavirtaa sekä vähentää sairauspoissaoloja. Kaiken lähtökohtana on kuitenkin turvallisen toimintaympäristön varmistaminen, sillä niin minun, sinun kuin muiden terveys on tärkeää. Minä en ainakaan uskalla ottaa riskiä itseni, enkä etenkään muiden takia.


Mutta miksi AirCide Regular ei toimi visiireissä tai AirCide Clear kasvomaskeissa? AirCide Clear on nimensä mukaisesta ominaisuuksiltaan sellainen, että se jättää pinnan täysin kirkkaaksi. AirCide Clear sisältää kirkkaudensa ansiosta aineita, joita eivät sovellu kasvomaskeihin – ja tätä varten maskeihin on oma aineensa, AirCide Regular. Ja vielä vinkkinä, AirCide Regular toimii erinomaisesti myös suojakäsineissä, jos käytät sellaisia esim. kauppareissun aikana. Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, lue postaus UKK, usein kysytyt kysymykset.
Turvallista syksyä! Pidetään huolta itsestä ja muista käyttäytymällä vastuullisesti!
Lähteet:

218 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Коментарі


bottom of page