top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Maskisuositus, kasvomaskin hinta ja säästövinkki

Päivitetty: 13. elok. 2020Hallitus ja THL suosittelevat nyt maskien käyttöä, eikä ihme, sillä on todistettavasti selvää, että maskit auttavat taistelussa koronaviruksia vastaan, mutta mitä kasvomaskit tulevat kustantamaan aktiivisessa käytössä? Kuinka paljon maskeihin tulee menemään rahaa, jos kulkee töihin julkisilla ja maskia pitäisi käyttää päivittäin? Mikä on yhden kasvomaskin hinta? Maskeista tulee uusi menoerä, mutta samaan aikaan omasta ja läheisten turvallisuudesta huolehtiminen on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää.


"Esimerkki: Nelihenkinen perhe, joka käyttää arkisin säännöllisesti julkisia liikennevälineitä töihin ja kouluun. Viikonloppuisin käydään kaupassa ja lisäksi vähän kahviloissa ja erilaisissa harrastuksissa. Tällä oletuksella maskeja kuluisi keskimäärin kahdeksan päivässä, jolloin ne maksaisivat perheelle 144 – 240 euroa kuukaudessa." - YLE*Mitä kasvomaski maksaa?


Seuraavaksi esimerkki, jossa on laskettu kuinka paljon maskeja kuluu yhden henkilön työmatkoihin julkisella liikenteellä kulkiessa ja mitä se tulee kustantamaan. Ilman desinfioivaa suojakäsittelyä samaa kertakäyttöistä maskia ei voi käyttää aamulla matkalla töihin ja uudestaan iltapäivällä kotimatkaan.


  • Jos maskin hinta on 0,6 euroa kappale: viikossa ne maksavat sinulle 6 euroa, kuukaudessa noin 24 euroa ja vuodessa noin 264 euroa.

  • Jos maskin hinta on 0,8 euroa kappale: viikossa ne maksavat sinulle 8 euroa, kuukaudessa noin 32 euroa ja vuodessa noin 352 euroa.

  • Jos maskin hinta on 1 euroa kappale: viikossa ne maksavat sinulle10 euroa, kuukaudessa noin 40 euroa ja vuodessa noin 440 euroa.Säästövinkki, turvallisuudesta tinkimättä


Tuntuuko edellä mainitut hinnat liian korkeilta? AirCide Regular tarjoaa kaikille mahdollisuuden suojata itsensä ja läheisensä kustannustehokkaasti. AirCide Regular on luonnon raaka-aineista valmistettu desinfioiva suojapinnoite, joka tuhoaa todistetusti koronaviruksia. AirCide Regular pitää suojaimet puhtaina pidempään sekä mahdollistaa niiden uudelleenkäytön. Suosituksemme mukaan maskin voi käsitellä tuotteellamme kaksi kertaa, eli näin voimme tuplata maskien käyttöajan ja puolittaa ylläolevat hinnat – kuulostaa hyvältä, eikö?


Esimerkki säästövinkistä: jos käytössä on maski, jonka kappalehinta on 0,80 euroa ja sen käsittelyyn käytetään AirCide Regular -tuotetta, menee viikossa maskeihin 4 euroa, kuukaudessa 16 euroa ja vuodessa 176 euroa. Yksi purkki AirCide Regularia maksaa 34,90 ja sillä käsittelee maskin 50-70 kertaa, eli kyseessä on erittäin kustannustehokas ratkaisu.


AirCide Regular suihkutetaan kasvomaskin ulkopuolelle noin 30 senttimetrin etäisyydeltä, annetaan kuivua hetki ja asetetaan sitten kasvoille. Tuote muodostaa maskin pinnalle desinfioivan pinnoitteen, joka tuhoaa materiaalista välittömästi virukset ja muut epämiellyttävät mikrobit. Tämän välittömän desinfioivan vaikutuksen ansiosta maskien uudelleenkäyttö on mahdollista. Tämän lisäksi AirCide Regular muodostaa maskiin pitkäaikaisen suojan, joka pitää maskin pidempään puhtaana.


AirCide Regular sopii käytettäväksi sekä kertakäyttöisten että kankaisten suojainten desinfiointiin. Tuote sopii lähes kaikille keinotekoisille ja luonnonkuiduista valmistetuille suodatinmateriaaleille.  AirCide Regular on tarkoitettu niin kotitalous- kuin yrityskäyttöön. Voimme yhdessä estää viruksia leviämästä – joten tehdään se yhdessä meidän kaikkien turvallisuuden vuoksi toimimalla vastuullisesti!Lähteet:


105 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page