top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Kuinka AirCide Clear eroaa desinfiointiaineesta?

Vuosi 2020 nosti desinfiointiaineet aivan uuteen valoon. Tänä päivänä desinfiointiaineet kulkevat matkassa mukana siinä missä avaimet, puhelin ja lompakkokin. Pidämme huolta käsiemme hygieniasta, mutta todistetusti se ei vielä yksinään riitä kukistamaan viruslinkoja. Kosketamme vuorokauden aikana valtavaa määrää erilaisia pintoja, kuten ovenkahvoja, hissinappuloita, stop-nappuloita, maksupäätteitä jne.. Ja kun yksi on unohtanut puhdistaa kätensä, pääsevät virukset leviämään.


On todistettu, että koronavirus voi elää erilaisilla pinnoilla jopa 9 vuorokauden ajan, joten viruslinkoja välttääksemme on pintojen hygieenisyydestä pidettävä huolta. Käsien puhtaanapidon lisäksi huomiota tulee siis kiinnittää myös erilaisten kosketuspintojen puhtauteen.


Vielä vuosi sitten meistä harva tuli edes ajatelleeksi sitä, kuinka tärkeää erilaisten kosketuspintojen tehokas desinfiointi onkaan – vastaavasti tänä päivänä pintojen hygieenisyydestä huolehtiminen on yksi tavallisimmista asioista. Mutta se, kuinka pintojen hygieniasta pidetään tehokkaasti huolta, herättää vielä suuria kysymyksiä.
Lisää tehoa pintojen desinfiointiin ja puhtaanapitoon


Kuinka erilaiset kosketuspinnat pidetään tehokkaasti puhtaana? Pitääkö pintoja olla pyyhkimässä jatkuvasti? Kuinka olla varma siitä, että kosketuspinnat ovat oikeasti hygieenisiä?


Tavallinen desinfiointiaine desinfioi vain sen hetken, kun pinta on aineesta kostea. Kun pinta on kuivunut ja siihen tartutaan ensimmäisen kerran, ei desinfioivaa suojapintaa enää ole ja pinta tulisi puhdistaa uudestaan. Jos tavallista desinfiointiainetta käytetään julkisissa tiloissa, esimerkiksi ovenkahvoissa, tulisi ovenkahva käsitellä jokaisen ovenavaajan välissä, jotta viruslinkoja ei pääsisi syntymään. Jokainen voi varmasti aavistaa kuinka suuri määrä tähän kuluu desinfiointiainetta sekä työaikaa.


Tuon ovenkahvan desinfioinnin ja käsittelyn voi tehdä kuitenkin tehokkaammin ja vastuullisemmin – nimittäin AirCide Clear -tuotteella. Tuote toimii perinteistä desinfiointiainetta tehokkaammin, sillä välittömän desinfioinnin lisäksi AirCide Clear muodostaa pitkäkestoisen suojapinnoitteen, joka tuhoaa epämiellyttäviä mikrobeja, mukaan lukien koronavirukset, jopa 1000 kosketuskerran ajan.


Kustannustehokkaampaa siivousta AirCide Clear -tuotteen avulla


Tavallisella desinfiointiaineella käsitelty ovenkahva tulee siis käsitellä jokaisen ovenavaajan välissä. AirCide Clear -tuoteella käsitelty ovenkahva tulee taas käsitellä 1000 ovenavaajan välein. Näissä luvuissa on aikamoinen ero: 1 kosketuskerta vastaan 1000 kosketuskertaa. Tehokkuutta lisää myös se, että tuotteen käyttö on helppoa ja nopeaa, se onnistuu vaivattomasti ihan meiltä kaikilta! Joku voisi melkein todeta, että tämä on liian hyvä ollakseen totta, mutta totta se on. AirCide Clear on usean vuoden tutkimustyön tulos. AirCide:n tehoaineille on tehty tutkimuksia mm. Jyväskylän yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden laitoksella. Lisäksi tuotteelle on myönnetty EN 13624, EN 13697, EN 13727 ja EN 14476 -standardit. Lue standardeista lisää tästä.


Lisääntyneen turvallisuuden lisäksi tuote tuo huomattavia säästökustannuksia niin materiaaleihin kuin työaikoihin. Yhdellä 95 ml. AirCide Clear -tuotteella käsittelee jopa noin 350 ovenkahvaa – tuote on siis tehokas, mutta myös riittoisa, jolloin vastuullisuudesta ja turvallisuudesta ei tarvitse tinkiä.


Ja mikä parasta, AirCide Clear -tuotteen muodostama suojapinnoite on niin ohut, ettei sitä huomaa paljaalla silmällä. AirCide Clear sopii siis tilaan kuin tilaan ilman, että pilataan tilan visuaalinen ilme.

86 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page