top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

AirCide mukana tukemassa SM-liigakautta

Jääkiekon SM-liigakausi on käynnistynyt, mutta liigakautta varjostaa epätietoisuus ja pelko siitä, kuinka koronavirus muuttaa tilanteita. On tärkeää taata pelaajille, työntekijöille ja katsojille turvallinen ympäristö, jossa koronavirukset eivät leviä, sillä riskit voivat koitua kohtalokkaiksi. Jos pelaajat ja työntekijät ovat karanteenissa, ei ole pelejä, ja jos katsojat jäävät kotiin, jää suuri määrä tärkeitä tuloja saamatta – terveydellisistä haitoista puhumattakaan. Elämme aikoja, jolloin meidän kaikkien vastuullisella käyttäytymisellä on suuri merkitys.


Kuvassa vasemmalla Raimo Saarinen, Woimet Oy ja Oikealla Kalle Koskinen, Jyp.
Haluamme antaa tukemme tällaisessa uudessa ja arvaamattomassa tilanteessa. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen JYPIN kanssa, ja jatkossa LähiTapiola Areenan SM-liigapeleissä puhtaana pitää AirCide-suihkeet. JYP ja AirCide-suihkeet takaavat yhdessä puhtaan ja turvallisen ympäristön niin pelaajille, työntekijöille kuin katsojille. AirCide-suihkeita käytetään laajasti erilaisille kosketuspinnoille niin, että pinnat säilyvät puhtaina läpi otteluiden.


"Otimme AirCide-tuotteet käyttöömme vallitsevan koronatilanteen takia. Haluamme taata katsojille, pelaajille ja työntekijöille turvallisen ympäristön, ja kuultuamme AirCide-tuotteista halusimme ne käyttöömme. AirCide-tuotteita on helppo käyttää, ne ovat riittoisia ja tuoksuttomia. Käytämme AirCide Clear tuotetta pöytiin, oviin ja ovenkahvoihin, maksupäätteisiin, katsomon kaiteisiin, tuolien selkänojiin jne. AirCide Regular meillä on käytössä tarjoilijoiden puuvillahansikkaissa. Käyttökohteet ovat siis kohdallamme laajat. Aiomme käyttää AirCide-tuotteita myös jatkossa, ja suosittelemme niiden käyttöä myös muille, jos näin onnistumme vähentämään mahdollisia koronatartuntoja."


- Tanja Rautanen

Kioskivastaava

Jyp
AirCide-suihkeet puhdistaa, desinfioi ja suojaa. Kun AirCide suihkutetaan käsiteltävälle pinnalle, sen pitkäkestoinen suoja koronaviruksia vastaan aktivoituu välittömästi, jonka seurauksena erilaiset pinnat ja suodattimet pysyvät puhtaina pidempään. AirCide-suihkeiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, jolloin ne mahdollistavat tehokkaan desinfioinnin niin kotitalous- kuin yrityskäytössä. Ja mikä parasta, AirCide-suihkeet ovat suomalainen keksintö, ne tuotetaan pohjoisen luonnon raaka-aineista, ja ne ovat biologisesti hajoavia.Lue lisää AirCide-suihkeista tästä.


Siirry AirCide-suihkeiden verkkosivuille tästä.


Lue lisää AirCide-suihkeiden asiakaskokemuksista tästä.54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page