top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Miksi valita AirCide-tuotteet?


Tänä päivänä, kun puhtaus on yksi suurista nousevista trendeistä, on saatavilla paljon erilaisia vaihtoehtoja desinfiointiin ja hygieenisen ympäristön ylläpitoon. Mutta miksi sinä tulet valitsemaan AirCide:n? Syitä on monia ja niistä kerron seuraavaksi. Ensinnäkin, AirCide-tuotteet ovat ainutlaatuisia, sillä täysin samanlaisia tuotteita ei yksinkertaisesti ole. Tutustuimme huolella markkinaan ja tutkimme mitä voisimme tehdä paremmin ja mitä me sekä tämä maailma oikeasti tarvitsemme. Meille puhtauden lisäksi erittäin tärkeä arvo on maapallosta ja kaikista sen asukkaista huolehtiminen. Pyrimme ratkaisemaan globaaleja ongelmia tuottamalla niihin luonnollisia, luontoa kunnioittavia ratkaisuja.


Lopputuloksena syntyi ainutlaatuiset täysin biopohjaiset AirCide-tuotteet, joiden ominaisuuksia ei löydy muista markkinoilla olevista tuotteista ja joiden teho on todistettu tutkimuksilla mm. Jyväskylän yliopiston bio ja ympäristötieden laitoksella* sekä Eurofins akkreditoidussa laboratoriossa Espoossa**. AirCide-tuotteille on vireillä patenttihakemus.Mikä AirCide-tuotteista tekee sitten ainutlaatuisia ja parempia kuin muut markkinoilla olevat tuotteet?AirCide-tuotteet antavat välittömän ja pitkäkestoisen suojan


AirCide-tuotteet antavat välittömän JA pitkäkestoisen suojan viruksia, bakteereita sekä homeita vastaan. AirCide-tuotteet eivät käyttäydy kuten perinteiset desinfiointiaineet, sillä alkoholipohjaiset desinfiointiaineet vaikuttavat vain sen hetken, kun pinta on alkoholista kostea, eivätkä ne jätä käsiin tai pinnoille pitkäkestoista suojaa. AirCide-tuotteet eivät myöskään tarvitse suuria ylimääräisiä työvaiheita pitkäaikaisen suojapinnoitteen muodostamiseen – vain tuotteen suihkaisu ja pyyhkiminen mikrokuituliinalla riittää.


Kaksivaiheisesti vaikuttava AirCide sisältää alkoholia, joka desinfioi pinnan käsittelyn yhteydessä, mutta tämän lisäksi AirCide-tuotteista löytyy toinenkin ominaisuus. Alkoholin haihtumisen jälkeen tuotteiden sisältämät tehoaineet muodostavat käsitellylle pinnalle tai suodantinkankaaseen pitkäkestoisen suojan mikrobeja vastaan.


Alkoholi siis desinfioi välittömästi pinnan yhdessä muiden tehoaineiden kanssa sekä toimii liuottimena aktivoimalla biologiset tehoaineet, jotka muodostavat käsitellylle pinnalle pitkäkestoisen suojan, joka tuhoaa viruksia, bakteereita sekä homeita myös pitkällä aikavälillä.


Laboratoriotutkimuksilla todistettu teho mm. koronaviruksia vastaan


AirCide:n tehoa on tutkittu mm. Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksella* sekä Eurofins akkreditoidussa laboratoriossa Espoossa**. Tehoaineiden yhdistelmä tuhoaa koeolosuhteissa SARS-CoV2 koronavirukset välittömästi 100 %:sti myös ilman alkoholin vaikutusta, mutta alkoholilla saadaan lisätehoa välittömään desinfektiovaikutukseen. Alkoholin haihtumisen jälkeen pitkävaikutteiset tehoaineet muodostavat käsitellylle pinnalle pitkäkestoisen suojaavan kerroksen. Tieteellisen näytön perusteella tehoaineiden vaikutus kohdistuu SARS-CoV2 virusten pintarakenteiden tuhoamiseen ja pintaproteiinien denaturoitumiseen. AirCide tehoaa tutkitusti myös homeisiin ja bakteereihin sekä influenssaviruksiin.


Kaikkien tarpeisiin soveltuvat AirCide-tuotteet ja niiden laajat käyttömahdollisuudet


AirCide-tuotteita kehiteltäessä meille oli selvää, että haluamme luoda tuotteita, joista me kaikki hyödymme ja joita meidän kaikkien on mahdollista käyttää. Tämä ilmenee niin hinnassa, käyttökohteissa kuin käyttömahdollisuuksissa. AirCide-tuotteista löytyy 2 eri versiota:


  • AirCide Regular – suodatinmateriaalit ja kankaat. Tuote on tarkoitettu erilaisiin suodatinmateriaaleihin, kuten esimerkiksi hengityssuojaimiin ja kasvomaskeihin. Tuote muodostaa suodattimien pinnalle desinfioivan suojapinnoitteen, jonka seurauksena suodatinta voidaan käyttää pidempään ja uudestaan.


  • AirCide Clear – kirkkaat ja kovat pinnat. Tuote soveltuu lähes kaikille alkoholia kestäville pinnoille, kuten WC-tiloihin, ovenkahvoihin ja porraskaiteisiin, toimistoympäristöihin, kuntokeskuksiin, marketteihin, julkiseen liikenteeseen jne... Lista on loputon juurikin siitä syystä, että onnistuimme luomaan tuotteen, joka palvelee meidän kaikkien tarpeita kaikissa toimintaympäristöissä.


AirCide-tuotteet ovat helppoja ja nopeita käyttää


AirCide-tuotteet suihkutetaan käsiteltävälle pinnalle ja tuotteen vaikutus alkaa heti. Tuote antaa siis välittömän suojan desinfioimalla pinnat heti, mutta tämän lisäksi heti suihkuttamisen jälkeen pinnalla muodostuu myös pitkäaikainen suoja viruksia, bakteereita sekä homeita vastaan. AirCide-tuotteet eivät tarvitse aktivoituakseen suuria ylimääräisiä työvaiheita, joten käyttö on todella nopeaa ja vaivatonta. Tuotteiden käyttö on siis mahdollista myös esimerkiksi ravintolassa silloin, kun asiakkaita on jo paikalla.


Koska tuotteita on näin helppo ja nopea käyttää, soveltuvat ne erinomaisesti niin kotitalous- kuin yrityskäyttöön. Meistä jokainen osaa käyttää tuotteita, eikä pintojen käsittelyyn näin ollen tarvitse tilata ammattilaista erikseen. Olemme huomioineet erilaiset tarpeet myös pakkauskoossa, joten jokaisen käyttötarpeisiin soveltuvat pakkaukset ja määrät löytyvät varmasti.


AirCide-tuotteet ovat kustannustehokas ratkaisu


AirCide-tuotteiden käyttö on siis nopeaa, mutta tämän lisäksi käyttö on verrattain edullista. Esimerkiksi yrityskäytössä tuotteita voidaan käyttää muun toiminnan ohella, eikä toimistoa tai tilaa tarvitse pitää tyhjänä käsittelyn takia. Kyseessä on siis erittäin kustannustehokas ratkaisu pintojen puhtaanapitoon ja desinfiointiin. Ja kuten edellä mainitsin, olemme ottaneet erilaiset tarpeet huomioon ja koostaneet niiden pohjalta pakkauskokoja ja -määriä, joten kaikille sopiva ratkaisu löytyy varmasti.


Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan ilmaiseksi kaikkialle Suomeen. Ennen kello 14 tilatut tuotteet lähtevät matkaan jo seuraavana arkipäivänä ja tuotteita toimitetaan niin etelään kuin aivan pohjoiseen.Täysin biopohjaiset AirCide-tuotteet


AirCide-tuotteet ovat 100 % biologisista luonnon ainesosista valmistettuja desinfioivia suojapinnoitteita viruksia, bakteereita sekä homeita vastaan. AirCide-tuotteet sisältävät vain tarpeelliset raaka-aineet, ei hajusteita, ei väriaineita, eikä synteettisiä tehoaineita. Teho perustuu usean eri tehoaineen synergistiseen vaikutukseen, missä alkoholilla saadaan nopea ensilinjan desinfektiovaikutus ja pitkäkestoisen suojan muodostavat 100%:sti biopohjaiset tehoaineet.


Tuotteiden kaikki ainesosat ovat hyväksytty EU:n kemikaaliviraston toimesta. Tuotteiden sisältämiä ainesosia käytetään mm. ruoka- ja lääketeollisuudessa. AirCide-tuotteiden kaikki ainesosat ovat biologisesti hajoavia, eivätkä aiheuta ympäristövaaraa ohjeenmukaisesti käytettynä.
AirCide-tuotteet ovat suomalainen keksintö ja ne tuotetaan pohjoisen luonnon raaka-aineista. Tavoitteenamme on luoda puhtaampi tulevaisuus luontoa kunnioittaen. Lähde sinä tähän matkaan mukaan meidän kanssa!Lähteet:


* Antiviral activity of the substance produced by WOIMET OY, University of Jyväskylä, Department of Biological and Environmental Science

** Eurofins Expert Services Oy

179 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page