top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Vinkit tehokkaaseen koronasiivoukseen

Päivitetty: 2. heinäk. 2020Siivous, tuo mielipiteitä jakava arkiaskare, mutta äärimmäisen tärkeä sellainen. Nyt, kun koronaviruspandemia vaikuttaa muutenkin meidän jokapäiväiseen elämäämme, vaikuttaa se etenkin siivoukseen ja sen tärkeyteen. Mitä siivouksessa sitten tulisi ottaa koronavirus huomioon? Kuinka usein on siivottava koronaviruksen jyllätessä? Onko koronasiivoukseen olemassa kikka kolmosia? Tässä postauksessa jaamme teille 9 vinkkiä koronasiivoukseen – sekä sen tehokkaan kikka kolmosen.


Kikka kolmonen: AirCide Clear. AirCide Clear on desinfioiva suojapinnoite. Se antaa todistetusti välittömän ja pitkäkestoisen suojan koronaviruksia, bakteereita sekä homeita vastaan. AirCide Clear ei käyttäydy kuten desinfiointiaine, joka vaikuttaa vain sen hetken, kun pinta on alkoholista kostea. AirCide Clear muodostaa pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojan koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät pidempään haitallisista mikrobeista vapaana, jolloin voidaan merkittävästi vähentää tartuntariskiä ja varmistua pintojen hygieenisyydestä siivousten välillä. Klikkaa itsesi meidän verkkokauppaan ja tilaa oma AirCide Clear tästä.Vinkkejä koronasiivoukseen


Näiden vinkkien avulla koronasiivous on tehokasta ja mukavaa, jos siivousta voi mukavaksi sanoa. Meistä moni osaa luultavasti pyyhkiä pölyt ja imuroida, joten hypätään näiden vaiheiden yli suosiolla.


  1. Pese aina kädet sisälle tultaessa ja WC-käynnin jälkeen niin, että bakteereja kulkeutuisi tätä kautta kotiin vähemmän. Tämä vinkki ei suoranaisesti liity siivoukseen, mutta näiden välillä on suora yhteys.

  2. Siivoa aina puhtailla liinoilla ja laita käytetyt liinat suoraan pesuun. Ne on hyvä pestä korkeassa lämpötilassa. Kertakäyttöliinat ovat myös hyvä ratkaisu. Keittiöliinat tulee myös vaihtaa useasti viikossa.

  3. Käytä siivouksessa käsineitä. Kertakäyttöiset käsineet tulee heittää roskiin käytön jälkeen.

  4. Siivoa aina puhtaista tiloista likaisimpiin päin, esimerkiksi WC-tilat viimeisimpänä.

  5. Kaikki kosketuksissa olevat pinnat tulee pyyhkiä säännöllisesti ja usein, mielellään vähintään kerran päivässä. AirCide Clear on oiva ratkaisu tasojen ja muiden kosketuksissa olevien pintojen puhtaanapitoon, sillä se muodostaa niihin suojapinnoitteen, joka tuhoaa koronavirukset välittömästi samalla, kun antaa pitkäaikaisen suojan.

  6. Siivouksessa voidaan käyttää heikosti emäksisiä puhdistusaineita ja desinfioivia puhdistusaineita.

  7. Säilytä kodin siivousvälineitä niin, että ne ovat helposti saatavilla. Jo pelkästään tämä tekee siivouksen aloittamisesta helpompaa.

  8. Vie roskat säännöllisesti, mielellään päivittäin.

  9. Siivous on koko perheen asia ja kaikkien vastuulla. Kun jokainen pitää siisteydestä huolta joka päivä, pysyy paikat puhtaana ja koronavirukset loitolla. Kun pieniä siivoustehtäviä on tehty pitkin viikkoa, ei itse ”siivouspäivän” urakka tunnu niin suurelta. Ja siivouspäivän jälkeen hyvän hygienian ylläpidosta itsensä voi palkita vaikka hyvällä ruoalla.

Joko sinua puraisi siivouskärpänen ja haluat suojata kosketuksissa olevat pinnat AirCide Clear -tuotteella? AirCide Clear toimii niin kotona kuin työpaikalla, joten käyttökohteita on useita ja puhtaampi ympäristö tuo turvaa meille kaikille. Lue tuotteesta lisää meidän verkkosivuilta tästä tai tilaa tuote suoraan itsellesi tästä.


Lähteet:

35 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page