top of page
 • Writer's pictureEssi Laaksonen

Meidän kaikkien AirCide-tuotteet

Päivitetty: 24. heinäk. 2020

Viime postauksessa kerroin vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin (lue postaus tästä). Tänään jatkan vähän samalla aihepiirillä, sillä kerron mihin kaikkeen ja kenelle kaikille AirCide-tuotteet ovat tarkoitettu. Tiivistetysti sanottuna vastaus on kutakuinkin tällainen: lähes kaikkeen ja kaikille. Mutta jospa kerron asiasta kuitenkin vähän lisää.AirCide Regular


AirCide Regular on erilaisille suodatinmateriaaleille ja kankaille tarkoitettu valmiste. Soveltuvia käyttökohteita ovat keinokuituiset ja kankaiset hengityssuojaimet, rakennusten ja autojen raitisilmasuodattimet ja muut vastaavat suodatinpinnat. Kyseisiä suodatinpintoja löytyy lähes meiltä kaikilta, niiden olemassaoloa (ja puhtautta) ei ole vaan välttämättä tullut ajatelleeksi.


AirCide Regularin sisältämä 100 % biologisista luonnon raaka-aineista valmistettu antimikrobinen aine tuhoaa tehokkaasti esimerkiksi hengityssuojainten suodatinmateriaalissa olevia haitallisia mikrobeja ja viruksia. AirCide Regularin vaikutus on kaksitehoinen: alkoholi desinfioi välittömästi pinnan yhdessä muiden tehoaineiden kanssa sekä toimii liuottimena aktivoimalla biologiset tehoaineet, jotka muodostavat käsitellylle pinnalle pitkäkestoisen suojan.


Eli, alkoholin haihtumisen jälkeen AirCide:n biopohjaiset tehoaineet jäävät pinnalle ja jättävät siihen pitkäkestoisen mikrobeilta suojaavan kerroksen. Jos käsitellylle pinnalle tai suodatinmateriaalille siirtyy aerosolihiukkasten tai kontaktin välityksellä mikrobeja, kuten koronaviruksia, ne tuhoutuvat välittömästi pitkävaikutteisten tehoaineiden vaikutuksesta. Pitkävaikutteiset tehoaineet tuhoavat myös bakteereita ja homeita. Näiden tehoaineiden vaikutuksen myötä esimerkiksi hengityssuojaimia voidaan käyttää pidempään – ja uudestaan. Toiminnallamme ja tuotteellamme haluamme tarjota ihmisille paremmat mahdollisuudet suojata itsensä, rakkaimpansa ja muut ympärillä olevat.


Suosittelemme käsittelemään suojaimen enintään 2 kertaa, jonka jälkeen se tulee vaihtaa uuteen. Suosittelemme myös itse tehdylle kangasmaskille kahta käsittelykertaa, jonka jälkeen maski on hyvä pestä korkeassa lämpötilassa. Lue tiivistelmä hengityssuojaimista tästä.


AirCide Regular toimii erinomaisesti myös esimerkiksi urheiluseurojen peli- ja kilpa-asujen desinfiointiin ja pitkäaikaiseen puhtaanapitoon.


Asiakkaamme Pinkkiheidi Oy kuvailee tuotteen käyttöä seuraavasti:


"Me Pinkkiheidillä käytämme Aircide-suihketta sovituspukuihin ja kangasnäytteisiin, joista asiakas valitsee mieleisensä kangasyhdistelmän kisapukuunsa ja treenivaatteisiinsa. Sovituspuvut käsittelemme heti sovituksen jälkeen Aircide-suihkeella, joka desinfioi ja muodostaa pitkäkestoisen suojan tuhoten viruksia. Suihke on todella kätevä käyttää ja voimme lämmöllä suositella sitä kaikille. Aine sopii myös esimerkiksi luistimien puhdistamiseen, jolloin ne eivät enää haise niin paljoa hieltä."


Kenelle tuote on siis tarkoitettu? Kenelle vaan, jolta löytyy käytöstään erilaisia suodattimia tai kankaita, joiden puhtaanapito on tärkeää. Summa summarum, tuote on tarkoitettu meille kaikille.AirCide Clear

AirCide Clear on pääasiassa koville sekä läpinäkyville pinnoille tarkoitettu valmiste. Soveltuvia käyttökohteita ovat visiirit, ovet ja ovien kahvat, lasiset- ja muoviset työpisteiden roiskesuojat, kassapöydät, kuljetinhihnat, portaiden käsikaiteet, pöydät, ostoskorit ja WC-tilat sekä muut vastaavat kohteet – eli kohteet, joiden kanssa ollaan jatkuvasti tekemisissä.


AirCide Clear:n sisältämä 100 % biologisista luonnon raaka-aineista valmistettu antimikrobinen aine tuhoaa tehokkaasti pinnoilla ja tasoilla olevia haitallisia mikrobeja ja viruksia. AirCide Clear:n vaikutus on kaksitehoinen: alkoholi desinfioi välittömästi pinnan yhdessä muiden tehoaineiden kanssa sekä toimii liuottimena aktivoimalla biologiset tehoaineet, jotka muodostavat käsitellylle pinnalle pitkäkestoisen suojan.


AirCide Clear toimii samoin kuten AirCide Regular. Alkoholin haihtumisen jälkeen AirCide:n biopohjaiset tehoaineet jäävät pinnalle ja jättävät siihen pitkäkestoisen mikrobeilta suojaavan kerroksen. Jos käsitellylle pinnalle siirtyy aerosolihiukkasten tai kontaktin välityksellä mikrobeja, kuten koronaviruksia, ne tuhoutuvat välittömästi pitkävaikutteisten tehoaineiden vaikutuksesta. Pitkävaikutteiset tehoaineet tuhoavat myös bakteereita ja homeita. Tuotteet sisältävät samanlaiset tehoaineet, mutta Clear:n jättää pinnat ja tasot kirkkaiksi, joten se sopii erinomaisesti myös läpinäkyviin kohteisiin säilyttäen niiden kirkkauden.


AirCide Clearin käyttökohteet ovat erittäin laajat, tässä muutama esimerkki:


 • Ravintolat

 • Hotellit ja loma-asunnot

 • Kuntosalit ja –keskukset

 • Marketit ja huoltoasemat

 • Toimitilat ja kiinteistöt

 • Huvipuistot

 • Sairaalat ja hoitokodit

 • Päiväkodit ja koulut

 • Julkinen liikenne

 • Kotitaloudet (oma koti, ajoneuvot, toimistot..)

 • Siivousyritykset

 • Jne…


Ja jos seuraavaksi mietitään sitä, kenelle AirCide Clear on tarkoitettu, voi taas todeta, että meille kaikille. Ellet pysty väistämään nämä kaikki käyttökohteet niin, että ne eivät kosketa sinua – epäilen kovasti. 99 % varmuudella voisi väittää, että lähes meillä kaikilla on kotona, työpaikalla, harrastukisssa tai autossa pintoja, jotka altistuvat jatkuvasti kosketukselle, mutta joiden puhdistaminen jokaisen kokestuskerran jälkeen on lähes mahdotonta. Meillä kaikilla on varmasti turvallisempi olo puhtaassa ympäristössä, joten miksipä ei siis pidettäisi puhtaudesta kiinni. Näin luomme meille itselle, mutta myös ympärillä oleville puhtaamman ja täten turvallisemman ympäristön.Olisiko siis aika tilata omat AirCide-tuotteet kotiin ja nauttia puhtaan ympäristön tuomasta rauhasta?

43 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page