top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Kaikille mahdollisuus käyttää kasvomaskia

Päivitetty: 14. elok. 2020
Kasvomaskeja kaikille


THL ja hallitus suosittelevat kasvomaskien käyttöä julkisilla paikoilla, esimerkiksi julkisessa liikenteessä. Kuinka kasvomaskeja riittää meille kaikille, mitä ne tulevat kustantamaan, kuka ne kustantaa ja tarvitseeko meistä jokaisen käyttää maskia. Maskeihin liittyy paljon kysymysmerkkejä, mutta yksi asia on selvä – nimittäin se, että oikein käytettynä maskista on hyötyä taistelussa koronaviruksia vastaan.

Me haluamme kantaa tässä asiassa kortemme kekoon. Elämme sellaisia aikoja, että meistä jokaisen on käyttäydyttävä vastuullisesti. Me Woimet Oy:lla aloitimme kehitystyömme muutama vuosi sitten, jonka lopputuloksena syntyi AirCide-tuotteet. AirCide-tuotteet ovat markkinoiden ainoat biopohjaisista luonnon raaka-aineista valmistettuja desinfioivia suojapinnoitteita, jotka antavat todistetusti välittömän ja pitkäkestoisen suojan koronaviruksia ja muita viruksia, bakteereita sekä homeita vastaan.


AirCide Regular on tarkoitettu maskeille ja erilaisille kangasmateriaaleille. Tuote muodostaa kasvomaskeihin ja erilaisiin kankaisiin suojaavan kerroksen, joka tuhoaa todistetusti mm. koronaviruksia. AirCide Clear on taas tarkoitettu kaikille koville ja kirkkaille pinnoille, jotka kestävät alkoholia. AirCide Clear muodostaa pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojan koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät puhtaina pidempään, jolloin jatkuvalta siivoustyöltä ja viruslingoilta vältytään.

Desinfioivan vaikutuksensa ansiosta AirCide Regularin käyttö mahdollistaa maskien uudelleenkäytön. Suihkuttamalla AirCide Regularia maskiin, tuhoaa se viruksia ja estää niiden leviämistä, jolloin maskia voidaan käyttää pidempään – ja uudestaan (suosittelemme maksimissaan 2 käsittelyä/maski). AirCiden Regularin käytöllä ja suojainten oikeanlaisella säilyttämisellä voimme siis vaikuttaa suojavarustekapasiteettiin sekä maskikustannuksiin.


Itsetehdyt kasvomaskit


Myös itsetehdyistä kangasmaskeista on hyötyä koronaviruksen leviämisen estämisessä, sillä koronavirus leviää pisaratartuntana puheen ja hengityksen välityksellä. Itsetehty kangasmaski estää näitä pisaroita leviämästä muihin ympärillä oleviin. Maski ei suojaa käyttäjää, mutta suojaa muut ympärillä olevat. Ja tänä aikana ei voida peräänkuuluttaa liikaa vastuullisen toiminnan perään. Viruksen kantaja ei välttämättä ole tietoinen viruksestaan ja saattaa näin tietämättään levittää sitä, jos maski ei ole käytössä. Maskien käyttö tuo siis turvaa ja suojaa meille kaikille – mutta olisi tärkeää, että meistä monet ottaisivat maskit käyttöön.

AirCide Regularia voidaan käyttää myös itse tehtyihin maskeihin. AirCide Regular toimii itsetehdyissä maskeissa samalla tavalla kuin kertakäyttöisissä kasvomaskeissa. Tuote desinfioi materiaalia ja muodostaa maskin pinnalle suojakerroksen, joka estää viruksia ja bakteereita syntymästä. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että vaikka maskit tuovat meille paremman suojan viruksia vastaan, me emme saa unohtaa esimerkiksi käsihygienian ja oikean yskimistavan tärkeyttä. Pidetään itsestämme ja toisista huolta!

44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page