top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

AirCide-tuotteet desinfioivat ja suojaavat Happeen ja muiden F-liiga joukkueidein ottelutapahtumat

AirCide-tuotteilla puhdistetaan, desinfioidaan ja suojataan nyt myös Happeen sekä muiden F-liiga joukkueiden hallit. Näin katsojille, pelaajille sekä toimihenkilöille luodaan entistä puhtaampi ympäristö. Happee ja F-liiga mahdollistavat AirCide-tuotteiden kanssa sen, että katsojien on entistä turvallisempaa saapua kannustamaan suosikkijoukkueensa voittoon.


Kuvassa Vasemmalla Pasi Kotilainen Happeesta ja Oikealla Raimo Saarinen Woimetista."Happee otti AirCide-tuotteet käyttöön kotiotteluissa, koska haluamme luoda Hirviteatterin pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille entistä puhtaamman ja turvallisemman ympäristön kannustaa Happeeta monitoimitalolla. Otimme tuotteet käyttöömme edellisessä kotiottelussa TPSsää vastaan, ja puhdistimme AirCide:llä käytännössä koko monitoimitalon. Pukukopit, vessat, toimitsijoiden tilat, sisäänkäynnit sekä kahvio ja katsomo saivat kaikki AirCide Clear -käsittelyn. Huomasimme desinfioidessamme hallia, että se teki hallille myös tarpeellisen pintojen puhdistuksen. Aika paljon lähti likaa ja pölyä pois pintojen käsittelyn yhteydessä.

Koko F-liiga (salibandyliiga) sekä miehissä että naisissa seurasi esimerkkiämme ja nyt kaikissa liigan ottelutapahtumissa kotijoukkueilla on mahdollisuus puhdistaa ja desinfioida hallinsa AirCide-tuotteilla. On hienoa, että nyt koko liiga on mukana luomassa turvallisempaa ja puhtaampaa tapahtumaa kaikille.


Tulemme käyttämään näitä tuotteita kaikissa tämän kauden liigaotteluissamme ja suosittelemme tuotetta myös muille sisäliikuntalajeille erittäin lämpimästi."


- Pasi Kotilainen

Happee ry

Myynti ja markkinointi


Happeen seuraava ottelu pelataan Tiikereitä vastaan Jyväskylän monitoimitalolla, tutummin hirviteatterilla, 25.10.Kerroimme edellisessä julkaisussa siitä, kuinka koronavirus varjostaa jääkiekon liigakautta (lue julkaisu tästä), mutta samassa asemassa ovat valitettavasti kaikki joukkueet, yritykset yms. Puuttuuko sinun joukkueelta tai yritykseltäsi vielä AirCide-tuotteet? Tutustu tuotteisiin paremmin tästä ja ota yhteyttä sähköpostilla info@woimet.com, niin keskutellaan asiasta lisää.

19 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page