top of page
  • Writer's pictureEssi Laaksonen

Näin puhdistat puhelimen ja näppäimistön tehokkaasti

Päivitetty: 7. jouluk. 2020

Tiesitkö, että puhelimesi näytöllä voi olla jopa 10 kertaa enemmän bakteereja kuin vessanpöntössä. Muistathan siis puhdistaa puhelimesi ja näppäimistösi säännöllisesti.3 tehokasta vinkkiä puhelimen puhdistamiseen myös koronapandemian aikana


  1. Suojaa ja puhdista puhelimesi säännöllisesti. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että peset käsiäsi säännöllisesti, mutta miksi et tekisi samaa puhelimelle, jota meistä monet vilkuilevat jopa yli 150 kertaa päivässä. Erinomainen vaihtoehto puhelimen puhdistamiseen ja sen suojaamiseen on AirCide Clear -tuote. Se muodostaa pitkäkestoisen suojan viruksia ja bakteereita vastaan.

  2. Älä lainaa puhelintasi. Sinun puhelimesi, sinun pöpösi. Puhelin on toistuvasti kasvoilla ja kädessä, joten sen kautta bakteerit ja virukset vaihtaisivat turhankin helposti omistajaa.

  3. Jos otat puhelimen mukaan vessaan, laske pöntön kansi alas ennen kuin vedät vessan. Vessanpöntöllä istuessa aika vierähtää mukavasti uutisia ja sosiaalista mediaa selatessa, mutta tiedostathan millainen bakteerijoukko vessanpöntössä asustaa.


Miksi puhelin kannattaa suojata juuri AirCide Clear -tuotteella? Tuote muodostaa pitkäaikaisen suojapinnoitteen, joka tuhoaa käsitellyltä pinnalta virukset ja bakteerit koko päivän ajan.


Esimerkki: Olet asioilla ja koskettelet puhelintasi likaisilla käsillä. Poikkeat kahville ja desinfioit kätesi pöydässä. Päätät soittaa kaverille, liittyisikö hän seuraasi. Olet kosketellut puhelintasi aikaisemmin likaisilla käsillä, nyt nuo bakteerit pääsevät siirtymään puhelimen kautta kasvoillesi, vaikka oletkin juuri puhdistanut kätesi.


Tällainen edellä kuvattu ketjureaktio estetään AirCide Clear -tuotteen käytöllä. Puhelimen käsittely kerran päivässä riittää ja yhdellä 95 ml. AirCide Clear -pakkauksella käsittelet puhelimesi päivittäin noin puolen vuoden ajan.


Näin käsittelet ja puhdistat puhelimesi AirCide Clear -tuotteella:

  • Suihkauta AirCide Clear -tuotetta hieman kosteaan mikrokuituliinaan ja pyyhi puhelimesi sen jälkeen kauttaaltaan liinalla. Varothan kuitenkin mikrofonia ja kaiutinta

  • Käsittele puhelimesi päivittäin parhaan suojan takaamiseksi

  • Viruksia ja bakteereita tuhoava pitkäaikainen suoja muodostuu heti


Tutustu AirCide Clear -tuotteeseen TÄSTÄ


Tai siirry ostoksille TÄSTÄ
AirCide Clear puhdistaa, desinfioi ja suojaa.


Tehokas puhdistus

Täysin biopohjaiset AirCide Clear -tuotteet puhdistavat käsiteltävältä pinnalta tahrat ja liat. Tuotteita on helppo ja nopeaa käyttää, ja mieto haju lisää käyttömukavuutta entisestään. AirCide Clear -tuotteilla korvataan perinteiset puhdistusaineet.

Nopea desinfiointi

AirCide Clear -tuotteet tuhoavat pinnoille tarttuneet virukset ja bakteerit välittömästi suihkuttamisen jälkeen. Tuotteiden käyttö on nopeaa ja vaivatonta, jolloin ne mahdollistavat tehokkaan desinfioinnin.

Pitkäkestoinen suojaus

AirCide Clear -tuotteet muodostavat pinnoille kestävän ja pitkäaikaisen suojapinnoitteen koronaviruksia vastaan, jonka seurauksena kosketuspinnat pysyvät puhtaina pidempään, jolloin jatkuvalta siivoustyöltä ja viruslingoilta vältytään.

64 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page